FOTOSTUDIE UDLEJNING

ATTRAKTIVT FOTOSTUDIE PÅ ODENSE HAVN


Et stykke ude af Odense Havn – på Havnegade 100 – ligger A.P. Møllers tidligere stålskibsværft fra 1918. Det er i skibsredderens smukke, gamle fabriksbygninger, du finder fotostudie Den Orange Radiator, som i dag tilbyder fotostudie med højt til loftet.

Lokalerne på Havnegade 100M er karakteristiske ved deres rå, industrielle og rummelige atmosfære – uden at vi er gået på kompromis med hyggen og lækkerheden i indretningen. Her er højt til loftet, hvide vægge og store vinduer, og vi har lagt vægt på at indrette lokalerne, så her er plads til både fordybelse og kreativ sparring. Vi råder over et stort fotostudie og et køkken-alrum. Ved lokalet findes der flere gratis p-pladser.

Om du vil bruge vores skønne lokale som fotostudie, til et møde eller  en workshop – eller blot har brug for at leje et lokale til dit event – er op til dig. Det hele kan lade sig gøre.

ATTRAKTIVT FOTO OG FILM STUDIE I DEN ORANGE RADIATOR

Her kan fotografer kan få adgang til gode, lyser fotostudier, og hvor du kan leje et rummeligt og fleksibelt mødelokale til dit arrangement. Vi er et par fotografer, som bruger studierne, og du er velkommen til at være med, hvis du har brug for et studie en gang i mellem.

LEJ ET LOKALE TIL EN FOTOSESSION, FILMOPTAGELSER  ELLER MØDER

Har du brug for at leje et fotostudie eller filmstudie i Odense, er Den Orange Radiator et oplagt sted. Brug vores lokaler til møder, kurser, receptioner, lagersalg, udstillinger, som showrooms, til netværks-kom-sammen etc. Atmosfæren her er rå og urban og samtidig varm og imødekommende, så dine gæster vil føle sig godt tilpas.

PRISER

Leje pr. dag (8 timer) kr. 2.500

Leje 1/2 dag (4 timer) kr. 1.500

 

Alle priser er ekslusiv moms 25 %

Hvis du har brug for lamper og baggrund kan du også leje det her.

studieGIF.gif